Ceas de mână marca TISSOT tip PR 100 AUTOMATIC

În temeiul art. 29 alin. (1) din Legea nr. 318/2015 pentru înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și pentru modificarea și completarea unor acte normative coroborat cu art. 252^1 alin. (1) din Legea nr. 135/2010 privind Codul de Procedură Penală, vă facem cunoscut faptul că, în perioada 20.12.2023 ora 9:00 –15:00, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) organizează prima licitație publică ce se va desfășura exclusiv prin mijloace electronice pentru următorul bun mobil:

Denumirea bunului mobil

Descrierea sumară

Preț de evaluare

exclusiv TVA

Cota TVA*

EUR

LEI

Ceas de mână marca

a.   produs: TISSOT

b.   tip: PR 100 AUTOMATIC

c.   material carcasa:-

d.   referință carcasă: T101207A

e.   nr de zale:-

f.   cadran: GRI

g.   coroana: INOX

h.   indicatoare: Argintii

i.    nivel expertiză: Level 1

j.   ediție limitată:-

k.   nr. carcasa: HXBWGTNL62

l.    material carcasa: inox

m. calibru mecanism: Co7111

n.   numar mecanism: V 8AV14

o.   curea: Piele Tissot/Cataramă Tissot

p.   geam: safir

q.   altele: ceas original, ulei ok

r.   Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

s.   loc de depozitare/predare– sediul ANABI

-

1.000

0/nu se datorează TVA

*Regimul și cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul.


Documente atașate
Distribuie: