Programe și proiecte

1. Proiectul „Consolidarea și eficientizarea sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni”.

2. Proiectul  „Dezvoltarea sistemului informatic național integrat de evidență a creanțelor provenite din infracțiuni”.

3. Proiectul „Îmbunătățirea capacității de combatere a traficului de persoane punând accentul pe acțiuni de prevenire, cooperare și recuperare a produselor provenite din infracțiuni – WESTEROS 2.

4. Proiectul Sporirea eficienței Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate în recuperarea creanțelor provenite din infracțiuni”.

5. Proiectul „DATACROS II - Dezvoltarea unui instrument de evaluare a factorilor de risc de corupție în structura de conducere a companiilor”.

6. Proiectul „Continuarea consolidării și a eficientizării sistemului național de recuperare a creanțelor provenite din infracțiuni”.

7. Proiectul RECOVER „Mutual recognition of freezing and confiscation orders between efficiency and the rule of law (JUST-20220-JCOO)”.

8. Proiectul „KLEPTOTRACE: Strengthening EU asset recovery and sanction tracing against transnational high-level corruption)”.

9. Proiectul „Îmbunătățirea capacității de depozitare a Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate în ceea ce privește administrarea și valorificarea bunurilor indisponibilizate pe parcursul proceselor penale”.

10. Proiectul „Dezvoltarea sistemului informatic național integrat de evidență a creanțelor provenite din infracțiuni (ROARMIS 2), modernizarea site-ului de prezentare a instituției și a portalului ANABI pentru derularea licitațiilor electronice”.Distribuie: