INVITAȚIE

DEZBATERE PUBLICĂ AVÂND CA OBIECT PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI PENTRU REUTILIZAREA BUNURILOR IMOBILE INTRATE, PRIN CONFISCARE, ÎN PROPRIETATEA PRIVATĂ A STATULUI

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției împreună cu Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate organizează în data de 23.11.2017, ora 14:30, la sediul din str. Apolodor nr. 17, etaj 2, sector 5, București, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru reutilizarea bunurilor imobile intrate, prin confiscare, în proprietatea privată a statului.

Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea prin înregistrarea la adresa de email anabi@just.ro.

Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru reutilizarea bunurilor imobile intrate, prin confiscare, în proprietatea privată a statului, precum și Nota de fundamentare, pot fi consultate accesând paginile de internet http://www.just.ro/transparenta-decizionala/acte-normative/proiecte-in-dezbatere sau https://anabi.just.ro (secțiunea ”Știri”).



Distribuie: