Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde prin licitatie publică organizată prin mijloace electronice cantitatea de 331,14 m3 material lemnos esență rășinoasă molid (lemn rotund și cherestea) la prețul global de 60.521 lei stabilit conform raportului de evaluare întocmit de un evaluator autorizat ANEVAR

Măsura de valorificare a bunurilor indisponibilizate a fost dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia într-un dosar în cadrul căruia se desfășoară cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori prevăzute de Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic, precum și cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uzul de fals prevăzute de Codul Penal.

În conformitate cu dispozițiile art. 5 din Legea nr. 318/2015, principiile după care se desfăşoară activitatea Agenţiei Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate sunt legalitatea, confidenţialitatea, integritatea, autonomia operaţională, celeritatea, eficienţa şi respectarea drepturilor şi intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor şi ale terţilor.

Informații suplimentare privind bunurile valorificate de ANABI pot fi obținute pe portalul anabi.just.ro (secțiunea licitații publice: https://anabi.just.ro/licitatiionline); e-mail: licitatii.anabi@just.ro; Facebook: Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (https://www.facebook.com/ANABIMJ/)

DSCF4089%20V2.jpgDSCF4113%20V2.jpg




Distribuie: