Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR (redus cu 50%)

Preț de evaluare  LEI (redus cu 50%)

Cota TVA*

1.

Autovehicul marca

VOLKSWAGEN

Tipul

PASSAT 1.9TDI

Caroseria

Sedan

Serie șasiu

VWVZZZ3BZ1P090035

Anul fabricației

2001

Capacitate cilindrică

1.896 cmc

Putere

96 kW / 128 cp

Nr. de locuri

5

Tracțiune

Față

Sursa de energie

MOTORINĂ

Culoare

ALBASTRU

Rulaj

-

Înmatriculat

NU

Carte de identitate

NU

Certificat de înmatriculare

NU

ITP valabil

NU

Număr chei

1

Loc predare

IPJ Maramureș

Observații: Autoturismul nu a fost testat în funcțiune, întrucât staționează din anul 2015 și necesită revizie tehnică completă înainte de testarea funcționării.

Autoturismul nu a putut fi deschis, astfel că pentru interior, compartiment motor și portbagaj nu s-au putut face poze corespunzătoare și nu s-a putut evidenția rulajul autoturismului.

Caroseria nu prezintă deteriorări; grila parbriz este deteriorata; vopsea degradata; cu zgârieturi și urme de rugina. Parbrizul este fisurat; geamul față dreapta fisurat; oglinda stânga fisurată; deține volan dreapta.

Vehiculul nu apare în baza de date AutoDNA cu avarii.

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

 

 

620

 

 

3065

Nu

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile pentru preluarea bunului adjudecat.