Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

 

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare LEI

Preț de evaluare  EUR

Cota TVA*

1.

Autovehicul marca

BMW

Tipul

530D XDRIVE 5L FV31

Caroseria

AA berlină

Serie șasiu

WBAFV31000DW17481

Anul fabricației

2011

Capacitate cilindrică

2.993 cmc

Putere

190 KW

Transmisie

automată

Tracțiune

integrală

Normă poluare

Euro 5

Sursa de energie

Motorină

Culoare

Albastru

Rulaj

246.431 km

Înmatriculat

DA

Carte de identitate

DA

Certificat de înmatriculare

DA

ITP valabil

DA, până la 17.01.2024

Număr chei

2

Loc predare

Pantelimon, Ilfov

Observații:

Conform Raportului privind istoricul de daune, s-au înregistrat incidente care au condus la daune în 2015, pe partea stângă față și lateral, în 2018 în partea din spate și în 2019 în spate stânga. Mijlocul de transport prezintă urme de uzură normală, mici zgârieturi, discuri de frână ruginite. La data inspecției autoturismul a fost pornit. Autovehiculul este păstrat în interiorul unei hale în condiții optime, ferit de intemperii.

 

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

 

 

 

57.960

 

 

11.670

Nu se aplică

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile pentru preluarea bunului adjudecat.