Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

 

Nr. crt.

 

 

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

 

Preț de evaluare EUR

 

 

Preț de evaluare LEI

 

Cota TVA*

 

Autovehicul marca

PORSCHE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.000.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.841

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu se aplică

Tipul

CAYENNE

Caroseria

AC BREAK

Nr. locuri

5

Serie șasiu

WP1ZZZ9PZ8LA03832

Anul fabricației

2007

Capacitate cilindrică

3598

Putere (KW)

213

Masa maximă tehnic admisibilă (KG)

2945

Norma de poluare

EURO 4

Sursa de energie

BENZINĂ

Culoare

ALB

Rulaj

319.367 km

Înmatriculat

DA

Carte de identitate

DA

Certificat de înmatriculare

DA

ITP valabil

NU

Număr chei

1 (una)

Loc predare

București, sector 1

Observații:

 

La inspecția fizică autoturismul funcționa în parametri normali, prezenta urme de uzură corespunzătoare unei utilizări normale. Nu prezintă semne particulare, interiorul se află în stare bună, fără urme evidente de deteriorare, caroseria este în stare bună, fără îndoituri, iar vopseaua nu prezintă zgârieturi evidente și nici rugină. Parbrizul, geamurile laterale și luneta sunt în stare bună, neprezentând fisuri sau alte urme evidente de deteriorare.

Conform raportului generat de aplicația RAR autoturismul figurează cu avarii. Din rapoartele de daune reiese că avariile s-au înregistrat în luna octombrie 2018 la bara de protecție spate dreapta, costul estimativ al reparațiilor fiind între 6.001 lei – 14.000 lei, și în luna februarie 2020 la portieră față dreapta și bara de protecție spate dreapta, costul estimativ al reparațiilor fiind între 2.001 lei – 6.000 lei.

Fotografiile din anunțul de licitație sunt orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile pentru preluarea bunului adjudecat.