Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare LEI

Preț de evaluare  EUR

Cota TVA*

1.

 

Autovehicul

BMW

 

11.374

 

2.300

Nu se aplică cota de TVA

Tipul

530d

Caroseria

Berlină

Serie șasiu

WBANC71060B622303

Anul fabricației

2003

Capacitate cilindrică

2.993 cmc

Putere

160 KW

Nr. de locuri

5

Sursa de energie

Motorină

Culoare

Gri

Normă poluare

Automată

Înmatriculat

Euro 3

Carte de identitate

Da

Certificat de înmatriculare

Da

ITP valabil

Nu

Loc predare

IPJ Ilfov

Observații: Autoturismul nu a fost testat în funcțiune, întrucât staționează din anul 2015 și necesită revizie tehnică. Nu s-a putut citi rulajul autoturismului cu ocazia inspecției întrucât autoturismul nu avea baterie. Pe partea de exterior a autoturismului se observă urme de rugină și de deteriorare a vopselei. La interior plafonul este desprins în partea din spate, iar scaunele și bancheta prezintă urme de deteriorare.

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile pentru preluarea bunului adjudecat.