Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

 

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR (exclusiv TVA)

Preț de evaluare

LEI (exclusiv TVA)

Cota TVA*

1.

Autovehicul marca

VOLKSWAGEN

Tipul

Sharan 1.9 TDI

Caroseria

Minibus

Serie șasiu

WVWZZZ7MZ1V051101

Anul fabricației

2001

Capacitate cilindrică

1.896 cmc

Putere

85kW

Nr. de locuri

7

Tracțiune

Față

Sursa de energie

MOTORINĂ

Culoare

Albastru

Rulaj

-

Înmatriculat

DA

Carte de identitate

NU

Certificat de înmatriculare

DA

ITP valabil

NU

Număr chei

1

Stare tehnică

-

Loc predare

IPJ Maramureș

Observații: Autoturismul nu a fost testat în funcțiune, întrucât staționează din anul 2015 și necesită revizie tehnică completă înainte de testarea funcționării. Autoturismul nu s-a putut deschide pentru inspecție interioară și nu s-a putut evidenția rulajul autoturismului.

Caroseria are vopseaua degradată pe plafon, zgârieturi, zone mici cu rugină, fără urme majore de tamponări. Bordul este complet, iar scaunele din spate sunt demontate și aflate în autoturism. Compartiment motor nu s-a putut inspecta. Anvelope uzate 80%. Farurile sunt mătuite cu carcasa bloc de semnalizare dreapta spate ușor avariata. Corp semnalizare pe aripa stângă față lipsă. Deține cârlig de remorcare.  

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

 

 

1.470

 

 

7.270

Nu

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile de manevră, precum și orice alte costuri pentru preluarea bunului adjudecat.