Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

Denumirea bunului mobil

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR

Preț de evaluare LEI

Cota TVA*

Autovehicul marca

MERCEDES-BENZ

1.650

8.200

NU se

aplică

TVA

Tipul

ML 400 CDI

Caroseria

AC BREAK 5 uși

Serie șasiu

WDC1631281A453144

Anul fabricației

2003

Capacitate cilindrică

3.997 cmc

Transmisie

automată

Capacitate rezervor

70 l

Normă poluare

Euro 3

Sursa de energie

Motorină

Culoare

Gri

Rulaj

308.574 km

Înmatriculat

Da

ITP valabil

Nu

Carte identitate vehicul

Nu

Certificat de înmatriculare

Da

Număr chei

1

Loc predare

Letea Veche, jud. Bacău

Caracteristici:

Conform inspecției, bunul mobil analizat avea 2 scaune față, lipsă banchetă spate; Tapițerie: din piele pentru scaunele din față; Închidere: centralizată; Sistem de navigare; Clima; Vârsta –18 ani; Capacitate rezervor: 70 l; Cutie de viteze: automată; Jante: aliaj; Oglinzi retrovizoare – acționare electrică; Geamuri– acționate electric; ITP –valabil pâna la data de 20.01.2021.

Observații:

La data inspecției autoturismul nu a putut fi pornit, este nefuncțional. Autoturismul prezintă urme de zgârieturi, bară față crăpată, vasul pentru lichidul de parbriz crăpat, fără banchete spate, fără suport portbagaj. Conform interogării bazei de date online, autoturismul Mercedes Benz, ML 420 CDI nu a fost avariat. Conform informațiilor primite, bunul mobil a intrat cu partea din fața în râu, apa pătrunzând în habitaclu.

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

 

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul.