Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

În temeiul art. 29 alin. (1) din Legea nr. 318/2015 pentru înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și pentru modificarea și completarea unor acte normative coroborat cu art. 2521 alin. (1) din Legea nr. 135/2010 privind Codul de Procedură Penală, vă facem cunoscut faptul că, în perioada 07.09.2020 ora 00:00 – 08.09.2020 ora 16:00, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) organizează prima licitație publică ce se va desfășura exclusiv prin mijloace electronice pentru următorul bun mobil:

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR (exclusiv TVA)

Preț de evaluare

LEI (exclusiv TVA)

Cota TVA*

1.

 

Stoc de marfă compus din 4.605 obiecte de vestimentație(bluze, tricouri, rochii, etc.)

 

Stocul cuprinde: bluze, tricouri, rochii, colanți, fuste, pantaloni scurți, prosoape, lenjerie pat, etc. Bunurile mobile sunt depozitate unele peste altele, în saci de plastic și pe câteva rafturi aflate în depozit. În interiorul depozitului era o atmosferă uscată. Fiind așezate unele peste altele la întâmplare, nu s-a putut ajunge aproape de toate bunurile depozitate. S-a verificat prin sondaj conținutul cutiilor și bunurile din locurile în care s-a avut acces. Obiectele de vestimentație sunt în stare bună și pot fi valorificate. 

Loc predare: Afumați, jud. Ilfov

 

2.923

 

14.154

19%

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul.