Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde prin licitatie publică organizată prin mijloace electronice cantitatea de 331,14 m3 material lemnos esență rășinoasă molid - lemn rotund și cherestea - la prețul global de 60.521 lei stabilit conform raportului de evaluare întocmit de un evaluator autorizat ANEVAR

Măsura de valorificare a bunurilor indisponibilizate a fost dispusă deParchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia într-un dosar în cadrul căruia sedesfășoară cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără dreptde arbori și furt de arbori prevăzute de Legea nr. 46/2008 privind CodulSilvic, precum și cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals înînscrisuri sub semnătură privată și uzul de fals prevăzute de Codul Penal.

În conformitate cu dispozițiile art. 5 din Legea nr. 318/2015,principiile după care se desfăşoară activitatea Agenţiei Naționale deAdministrare a Bunurilor Indisponibilizate sunt legalitatea,confidenţialitatea, integritatea, autonomia operaţională, celeritatea,eficienţa şi respectarea drepturilor şi intereselor legitime aleproprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor şi aleterţilor.

Informații suplimentare privind bunurile valorificate de ANABI pot fiobținute pe portalul anabi.just.ro (secțiunea licitații publice: https://anabi.just.ro/licitatiionline);e-mail: licitatii.anabi@just.ro;Facebook: Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (https://www.facebook.com/ANABIMJ/)

DSCF4089%20V2.jpg

DSCF4113%20V2.jpg




Distribuie: