Trebuie sa va autentificati sau sa va inregistrati inainte de a putea face oferte,

Nr. crt.

Denumirea bunurilor mobile

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR (exclusiv TVA)

Preț de evaluare

LEI (exclusiv TVA)

Cota TVA*

1.

Autovehicul marca

FIAT

Tipul

MULTIPLA 1.9 JTD ELX5

Caroseria

Minivan

Serie șasiu

ZFA18600002189685

Anul fabricației

2003

Capacitate cilindrică

1.910 cmc

Putere

85kW/115CP

Nr. de locuri

5

Tracțiune

Față

Sursa de energie

MOTORINĂ

Culoare

ROȘU

Rulaj

156.691 km

Înmatriculat

NU

Carte de identitate

NU

Certificat de înmatriculare

NU

ITP valabil

NU

Număr chei

1

Stare tehnică

-

Loc predare

IPJ Maramureș

Observații: Autoturismul nu a fost testat în funcțiune, întrucât staționează din anul 2015 și necesită revizie tehnică completă înainte de testarea funcționării. Nu s-a putut evidenția rulajul autoturismului.

Bara față dreapta este deteriorată major, caroseria prezintă zgârieturi, garniturile din cauciuc de la mânere sunt deteriorate. Scaunele din spate sunt demontate și amplasate în interior. Tapițeria textilă este uzată, bordul este complet, uzat, cu planșa de bord deteriorata în partea stângă. Compartiment motor nu s-a putut inspecta întrucât nu se deschide capota motorului. Anvelope uzate 80%. Corp de semnalizare de pe aripa dreaptă față lipsă.  

Vehiculul nu apare în baza de date AutoDNA cu avarii.

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile.

 

 

1.200

 

 

5.940

Nu

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul. Cumpărătorul declarat câștigător va suporta costurile de manevră, precum și orice alte costuri pentru preluarea bunului adjudecat.