A
A
RO EN FR

Stoc de marfă compus din articole vestimentare

În temeiul art. 29 alin. (1) din Legea nr. 318/2015 pentru înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și pentru modificarea și completarea unor acte normative coroborat cu art. 2521 alin. (2) din Legea nr. 135/2010 privind Codul de Procedură Penală, vă facem cunoscut faptul că, în perioada 09.11.2021 ora 08:30 – 09.11.2021 ora 15:00, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) organizează prima licitație publică ce se va desfășura exclusiv prin mijloace electronice pentru următorul bun mobil:

Nr. crt.

                               Denumirea bunului mobil

Descrierea sumară

Preț de evaluare EUR exclusiv TVA)

Preț de evaluare       LEI exclusiv TVA)

Cota TVA*

1.

 

Stoc de marfă compus din articole vestimentare.

 

Stocul cuprinde articole de vestimentație, de diferite mărimi și culori: tricouri, cămăși bărbătești, pantaloni și bluze de trening, compleuri copii, salopete, rochii, șosete, ciorapi, prosoape, pantofi sport, etc.

 

Stocul de mafă se află depozitat în saci de rafie, în cea mai mare parte închiși și lipiți cu bandă adezivă.

 

Verificarea s-a efectuat prin sondaj, articolele verificate fiind într-o stare bună.

Stocul de marfă se valorifică prin modalitatea vânzării în bloc, în condițiile art. 1679 Cod Civil.

 

Fotografiile din anunțul de licitație sunt informative și orientative, neputând asigura o imagine detaliată a bunului supus valorificării din toate unghiurile. SE RECOMANDĂ VIZIONAREA STOCULUI DE MARFĂ

 

Loc predare: Municipiul Suceava, județul Suceava

 

32.620

161.420

Nu se aplică

*Regimul şi cotele de taxă pe valoarea adăugată aplicabil/aplicabile pentru vânzarea bunurilor mobile sunt cele prevăzute de titlul VII din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Cumpărătorului declarat câștigător îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau alte asemenea, dacă este cazul.

Stoc marfa.pdf

Data adaugarii: 8 October 2021 | Vezi pe harta

image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1